zitspecialist de Goede Zit
scandinavisch design
deense relaxfauteuils
meubel expert de Goede Zit
specialist de Goede Zit
https://degoedezit.nl
contract meubels
previous arrow
next arrow
Slider

Farstrup Comfort

Farstrup Comfort Collectie

Farstrup Comfort Collectie 2016 is gemaakt voor Ultiem Zit-comfort ! Een comfortabele zithouding voorkomt en vermindert rug klachten. Met een Farstrup stoel zal u ongetwijfeld het meest comfortabel zitten !

Behoeften verschillen per persoon. Het is belangrijk dat een stoel aan uw lichaam is aangepast, in bijzonder wanneer u veel zit. Iedere nieuwe Farstrup fauteuil wordt speciaal voor u door De Goede Zit opgemeten en op maat gemaakt.

Farstup Comfortabele Schuimvulling

De zetel en rug van dit ergonomische Scandinavische Meubel zijn in 1 geheel vervaardigd. Door een speciaal procedé waarmee de schuim vulling wordt gemaakt kan zitcomfort jaren lang worden gewaarborgd.

De bekleding stoffen die gebruikt worden zijn zeer duurzaam en kleurvast. Dit garandeert dat het materiaal zal nog vele jaren te komen. De lederen bekleding is semi-aniline en gemaakt van Europese ossen huiden, dit maakt de Farstrup stoel zeer comfortabel en bestand tegen harde slijtage.

Comfortabele Farsturp fauteuils zijn gemaakt van beuken-hout en leverbaar in 10 verschillende hout kleuren. De zitdiepte en zithoogte worden nauwkeurig aangepast aan de lengte van uw lichaam.

De rug van een Farstrup comfort stoel is verstelbaar dus makkelijk aan te passen door middel van een lende pomp.

Farstup Comfort Stoel Functies

Farstup Comfort Stoel Functies en verstel-mogelijkheden zorgen er voor dat uw nieuwe Farstrup relaxfauteuil altijd goed zit.

  • Aangepaste zithoek (correct zitgedrag)
  • Extra lendenwervel steun
  • Verstelbare rug-hoogte
  • Verstelbare hoofdsteun vorm
  • Verstelbare zit hoogte
  • Verstelbare zit diepte
  • Slijtvaste stof bekleding
  • Slijtvaste lederen bekleding

Alle componenten van de Farstrup meubelen worden vervaardigd volgens de beste meubilair tradities. Op die manier zorgt Farstrup er voor dat het afgewerkte meubel voldoet aan de hoogste “Møbelfakta normen” voor kwaliteit en duurzaamheid.