Cosyform 20 7500 Staopstoel
Cosyform tyson 7042 Staopstoel
Cosyform Tristan 7028 Staopstoel
Cosyform Tobi 7025 Staopstoel
Cosyform Theo 7104 Staopstoel
Cosyform Tecla 7046 Staopstoel
Sta Op Stoel Cosyform Tecla
Cosyform 20 Staopstoel
Cosyform 20 Staopstoel
Slider

Himolla Sta Op Stoel Aanbieding

De Goede Zit Voorhout Hillegom staopstoel en opsta stoelSta op met een Himolla sta-op-stoel en bekijk onze collectie sta-op stoelen. “De Goede Zit” is Volledig Erkende en Officiele Himolla Sta-Op Stoel en Farstrup Houten Stoelen dealer en meubel outlet in DOOR HEEL NEDERLAND.

kleurenstaal himolla staopstoelHimolla biedt de keuze uit meer dan 500 modellen met maar liefst 800+ stoffen en 100+ soorten leder in iedere gewenste kleur en design.

U kunt nu (en nergens anders) een keuze maken uit de MEEST COMPLETE en OVERZICHTELIJKE 2016 NL COLLECTIE.

Himolla Relaxfauteuils zijn onderstaand onderverdeeld in de onderstaande 29 groepen:

 • E3-motion
 • Easyswing
 • Easyswing Massage
 • Ergoselect
 • Himolla Overige
 • Planopoly
 • Planopoly Dinner
 • Planopoly Motion
 • Quartett
 • Select Variomed 1
 • Senator
 • Sleepoly
 • Tangram
 • Zerostress
 • Zerostress Plus

U kunt absoluut rekenen op het meest ultieme zitcomfort met de hoogst mogelijke prijs/kwaliteits verhouding.

 • Moeite met opstaan uit uw stoel ? ..
 • Moeite met gaan zitten in uw luie stoel ? ..
 • Lichamelijke klachten ? ..
 • goede rugondersteuning nodig heeft !?
.. Koop hier de beste sta-op-stoelen van Zuid Holland!

Een sta op stoel (“recliner” in de Engelse taal) is een elektrisch aangedreven aangepaste stoel bedoeld voor mensen met een fysieke beperking. De moderne life-style sta op stoelen zijn uiteraard ook zeer geliefd bij moderne jonge gezinnen.

Himolla sta-op-stoel Voordelen

 • Goede zit-hoogte
 • Goede zit-diepte
 • Goede zit-breedte
 • Goede lende-ondersteuning
 • Goede hoofdsteun
 • Goede neksteun
 • Goede zithoek
 • Goede armleggerhoogte
 • Goede wervelkolom ondersteuning
 • Moderne uitstraling
Behalve makkelijk opstaan kan de persoon zo ook geholpen worden met makkelijk zitten; het voorkomt het in de stoel ‘ploffen’. De persoon gaat, met de stoel in de hoogste stand, zitten en laat door middel van de elektromotor de stoel weer zakken naar de grond.

De Goede Zit leverd een breed assortiment modern design sta-op-stoelen, bankstellen, en fauteuils in vele verschillende kleuren stoffering en materiaal. U kunt kiezen uit veer-krachtig textiel, hoogwaardig leer of speciale kunststof, genaamd “Stamskin”, die niet vlekt (u kunt dus morsen wat u wil). Uw Nieuwe Sta Op Stoel wordt zorgvuldig door ons op maat gemaakt op zithoogte, zitvlak, rug-steul wordt volledig naar wens aangepast op uw lichaam en lichaamsgesteldheid.

Wat is een Sta-opstoel ?

Een Sta op stoel, ook wel bekend als: sta-opstoel, staopstoel, opsta stoel, bejaardenstoel of zelfs kiepstoel, zijn stoelen met een electrisch aangedreven hefmechanisme. Het motorisch aangedreven mechanisme duwt de hele stoel omhoog inclusief degene die op dat moment op de stoel zit. De opsta-stoel helpt de gebruiker om gemakkelijk op te staan naar een staande positie.

Een gewone stoel is een meubel met een rugleuning en soms armsteunen voor één persoon (zonder rugleuning heet het een kruk). Een eenvoudige stoel bestaat uit 1 of meer stoelpoten, een zitvlak voor uw achterste om op te zitten, en een rugleuning voor de nodige steun in de rug. Soms zijn er armleggers of stoel-leuningen waarop uw arm of elleboog op kan rusten.

Een sta op fauteuil is overigens een deftig woord voor een sta-op stoel. Een fauteuil soms ook ‘leunstoel’ genoemd, is een gestoffeerde, makkelijk verplaatsbare stoel, meestal met open armleuningen en soms met een los inlegkussen.

Electrische Himolla Sta Op Stoel

In een Electrische Sta-op-Stoel zijn 1 of meerdere kleine elektrische Vario motoren verwerkt die de stoel omhoog doet kantelen zodat u rustig en geruisloos (binnen tientallen seconden) tot op sta hoogte wordt gebracht door een verborgen aangedreven mechaniek onder de stoel.

Er kunnen 1 tot zelfs 5 vario motoren in een elektrische sta-op stoel zitten. De hoeveelheid stoel motoren bepalen in grote mate de prijs en complexiteit van de mogelijkheden. De stoel motoren gegarandeerd voor 2 jaar en staan onder toezicht van de fabrikant.

De electrische staopstoel motoren worden door u bediend via een afstandsbediening die verbonden is aan een veilige flexibele kabel. De bediening is in de meeste gevallen voorzien van een geheugen-functie zodat u met een druk op de knop uw stoel weer exact in de voor u (door ons vooraf) ingestelde gewenste stand zal komen te staan.

Himolla Sta Op Stoel Huren

Een sta op stoel huren kan voor veel mensen met een laag inkomen een ideale oplossing zijn of worden. Als u moeilijk kunt opstaan of zitten en heeft u dus baat bij het huren van een sta-op stoel (op maat), dan kunt u dat aan ons doorgeven. De beste oplossing is om nu direct vrijblijvend contact op te nemen met Sta Op Stoel Specialist nl” De Goede Zit” en dit aan ons vragen via email text of telefoon.

Een nieuwe sta-op stoel huren is geen probleem. In onze staopstoelwinkel bieden wij diverse Himolla Sta Op Stoel modellen en Farstrup Sta-Op Stoelen. Bekijk alle sta-op stoelen in onze collectie zodat u ook het hele jaar door prominent en meer kan zitten op uw nieuwe op maat gemaakte sta op stoel !

Veel gebruikers van een sta-op-stoel vallen onder de noemer ‘veelzitter’. Zij brengen door fysieke klachten noodgedwongen een steeds groter deel van de dag zittend door. Deze groep gebruikers bestaat voornamelijk uit gehandicapten en senioren. Deze gebruikers zijn meestal financieel niet draagkrachtig en kunnen het beste een sta op stoel huren in plaats van kopen.

Himolla Sta Op Stoel Kopen

Goede zit ondersteuning geschikt voor senioren, veelzitters, mensen met fysieke klachten. bent u chronisch ziek of staat u onder behandeling van een fysiotherapeut, gehandicapt, parkinson, ouderen, senioren, gehandicapt, handicap, ms rolstoel, sta, ondersteuning, support.

Moeilijk opstaan uit een stoel kan komen door spier problemen, problemen met botten, of evenwichts problemen. Zonder een opsta-stoel worden de armen en schouders van deze mensen vaak overbelast waardoor de benen niet voldoende hulp kunnen bieden met opstaan en zitten in een stoel. Deze mensen (zonder sta op stoel) ervaren pijnlijke schouders, staan onzeker op en vallen in hun stoel op een zelfs gevaarlijke manier.

Sta op stoelen zijn nuttig om ouderen, veelzitters, zieke mensen of gehandicapte mensen te helpen. Een Sta op stoel zal comfort en mobiliteit bevorderen en ook de onafhankelijkheid te bevorderen. De meeste lift stoelen zullen werken met gewichten tot 450 pond (204 kg), hoewel sommige kan tot 700 pond (318 kg).

Himolla Sta Op Stoel Lenen

Gratis een Himolla sta op stoel lenen terwijl uw nieuwe sta-op stoel wordt besteld is voor zitmeubel specialist de goede zit de gewoonste zaak van de wereld !

Het kan 3 tot 6 weken duren voordat uw nieuwe Himolla Sta op stoel geproduceerd en gecontroleerd is in de Himolla Fabriek. Gedurende deze wachttijd maakt u bij ons geheel kostenloos gebruik van een van onze uitleen sta-op stoelen.

Himolla Sta Op Stoel Bijzonderheden

Een Himolla Sta Op Stoel is altijd op maat gemaakt. Vandaar dat er een tussenkomst van een gerenommeerde verkoopadviseur en Himmola Dealer Nederland nodig is. U kunt dus niet zelf direct bij de Himolla fabriek bestellen.

De Duitse Top-Kwaliteit elektrische Himolla Sta Op Stoelen maken gebruik een vario motor. De motoren zorgen er voor dat u makkelijk kan opstaan. De ergonomische Himolla staopstoelen zijn ontworpen voor zitkamers en gemaakt van Stamskin leer zodat u de bekleding van uw stoel makkelijk kan reinigen.

Bij Himolla ontwerpen ze meeste nieuwste stoelen met een lederen bekleding. Een sta op stoel frame bekleden met leer is echter duurder dan een sta-op stoel met een stoffen bekleding. De Himolla sta-op stoelen hebben een lederen bekleding, gemaakt van echt leder, of van stof. Ook de bijbehorende kussentjes zijn van echt leer.

In tegenstelling tot een sta op stoel met een stof bekleding, is een lederen sta op stoel (opsta stoel van leer) veel makkelijker schoon te maken… en is dus makkelijk in het onderhoud ! .. Dit is met name van groot belang voor mensen met smet-vrees. Tijdens een gratis en vrijblijvende thuisdemonstratie laten wij graag de super werking zien van stamskin leder. Wij geven u graag een impressie van een lederen sta op stoel meubel.

Sta op stoel leer te koop !? sta op stoel bruin leer !!? .. geen enkel probleem ! De Himolla lederen sta-op stoelen zijn in alle kleuren van de regenboog te bestellen bij Sta Op stoel Specialist “De Goede Zit”.

Himolla Sta Op Stoel Prijs

Voor de sta op stoelen met een meer prominent karakter betaald men in nl doorgaans een hoge prijs. Goed zitten in een relaxstoel is niet altijd vanzelfsprekendheid. Veelzitters zijn mensen die noodgedwongen uren zittend doorbrengen. Voor deze mensen is een opstastoel uitermate belangrijk echter wordt een sta op stoel niet altijd vergoed door de verzekeraar vanwege de hoge sta op stoel prijs.

Voor de meest voordelige Sta op Stoel Prijs bent u bij De Goede Zit aan het juiste adres. Een hoge sta op stoel prijs is met name voor veelzitters een reden om een aanvraag te doen voor een sta op stoel vergoeding. Een andere optie is een sta op stoel huren.

Goedkope Sta op Stoel

Met een relatief goedkope sta op stoel van Himolla bent u beter uit ! .. deze kunnen wij leveren tegen een lage prijs die er niet om zal liegen. Onze Duitse sta-op-stoel prijs is gegarandeerd de laagste prijs, het dit zijn de beste op sta stoelen met de laagste prijs.

Neem dus contact met ons op voor een sta-op fauteuil, maar voor de stoel met een te hoge prijs moet u bij onze concurrenten zijn.
Sta op stoelen op maat vindt u dus bij ons, wij leveren ook aan huis door middel van thuisbezichtiging.

Sta Op Stoel Vergoeding

Mensen die veel zitten vallen onder de noemer ‘veelzitter’. Zij brengen door fysieke klachten noodgedwongen een steeds groter deel van de dag zittend door. Deze groep gebruikers bestaat voornamelijk uit gehandicapten en senioren. Deze gebruikers kunnen een aanspraak maken op een sta op stoel vergoeding.

Veel zitten neemt veel voorkomende zitproblemen met zich mee waar sta op stoel specialist veel mee te maken heeft, zoals scheef-zakken, onderuit zakken, voorover buigen, pijn ontwijkend zitten en decubitus (doorzitten). Decubitus of druknecrose, doorligwonde, drukwonde of is het ontstaan van wonden ten gevolge van drukkracht, schuifkracht of wrijfkrachten of combinatie ervan op het weefsel.

 

Save

Save