design meubilair winkel
design meubels showroom de goede zit nl
design meubilair winkel de goede zit nl
previous arrow
next arrow
Slider

Meubel Outlet Noordwijkerhout

De Goede Zit is een Sta Op Stoel Specialist in Zuid Holland met een eigen Modern Design Meubel Outlet in de woonplaats Hillegom (nl).

Vanuit deze meubelwinkel verkoopt de Goede Zit (inmiddels al 5 jaar ) nieuwe moderne meubels tegen hoogst mogelijke korting aan particulieren, senioren, veelzitters en families.

Design Meubel Outlet Hillegom

In de Meubel Outlet showroom willen wij U graag gratis een interieur advies geven.

Bespaar nu enorm op de aanschaf van uw nieuwe meubels of accessoires bij modern design meubel outlet en winkel De Goede Zit.

Onderstaand een tabel met onze openingstijden.

Maandag 9.00 tot 17.00 (volgens afspraak)
Dinsdag 9.00 tot 17.00 (volgens afspraak)
Woensdag 9.00 tot 17.00 (volgens afspraak)
Donderdag 9.00 tot 17.00 (volgens afspraak)
Vrijdag 9.00 tot 17.00 (volgens afspraak)
Zaterdag 9.00 tot 12.00 (volgens afspraak)
Zondag Mogelijk volgens afspraak

Maak (eerst) een afspraak en kom gezellig en geheel vrijblijvend langs in onze meubel outlet showroom.

De Goede Zit houdt regelmatig uitverkoop van vele unieke (tijdloze) Deense houten Scandinavische design meubels van het merk Farstrup en top-kwaliteit Duitse relaxfauteuils van het merk Himolla tegen de laagst mogelijke prijzen.

Meubel Outlet Dealer Netwerk

Farstrup Scandinavische Design MeubelsDe Goede Zit is landelijk leverancier en erkend dealer van Ergonomische Sta Op Stoelen en Relaxfauteuils in heel Nederland, daarom (als aangesloten dealer) mogen wij eveneens gebruik maken van de fabriekswinkels cq. outlets van andere aangesloten collega-dealers.

Woont u bijvoorbeeld te ver weg van onze ‘eigen’ Meubel Outlet in Hillegom dan is het mogelijk dat u met ons een afspraak maakt voor een bezichting in een nabij gelegen showroom van een van onze collega’s.

De Goede Zit neemt voor de zekerheid altijd eerst contact op met een van onze dealer vestigingen om er zeker van te zijn dat de showroom daadwerkelijk beschikbaar is. In feite zitten wij dus altijd bij u in de buurt met een showroom zodat u nooit ver hoeft te reizen. Deze regeling is van toepassing voor zowel de Himolla of Farstrup collectie.

Design Meubel Dealer Netwerk

Onze design meubel showroom is helaas niet even groot als een meubel fabriek, met andere woorden; is het onmogelijk dat een enkele design meubel outlet beschikt over een showroom met alle (250+) modellen.

Indien een bepaald model dus niet aanwezig in onze showroom dan zal De Goede Zit na gaan bij welke Nederlandse dealer het gewenste model wel aanwezig is.

In de meeste gevallen zullen wij u vragen of u de desbetreffende showroom persoonlijk wil bezoeken, of dat u liever wilt dat wij het specifieke showroom-model voor u ophalen en bij u thuis (gratis en geheel vrijblijvend) komen demonstreren.

Contact formulier

U kunt De Goede Zit Meubel Outlet en Dealer ook een bericht sturen door middel van het onderstaande contact formulier.

[]
1 Step 1

Contact Formulier

Uw Naamyour name
TelefoonnummerVolledige naam
Berichtmore details
0 /
Previous
Next

Save

Save

Save