Deens Design Meubels

deens design meubels Farstrup Scandinavische Design MeubelsDeens Design Meubels zijn Scandinavisch design meubelen voor ieder interieur die allround bekent staan vanwege het gebruik van natuurlijke materialen. Klassiekers die sfeervol en perfect zijn voor senioren.

Uw nieuwe Deens design meubel wordt met zorg en Deense Traditionele Vakmanschap speciaal voor u geassembleerd, gestoffeerd, op maat gemaakt.

Als Farstrup Dealer Nederland en verkoopadviseur van alle Farstrup zitmeubel collecties zijn wij zeer bekend met alle mogelijkheden van deze stijlvolle oerdegelijke stoelen.

deens design meubels farstrup denemarkenFarstrup Deens Design Meubels

Farstrup Deens Design Meubels worden gemaakt in Denemarken. Farstrup Møbler A/S is opgericht in 1910 en vindt haar oorsprong en vakmanschap uit het Funen dorp genaamd Farstrup en de daar gevestigde houtzagerij tradities. De filosofie van Farstrup is dat geen mens gelijk is. Iedere Farstrup relaxfauteuil wordt dus op uw unieke behoeften afgestemd.

De productie van Farstrup stoelen is toegenomen sinds het jaar 950 en, in de afgelopen vijftien jaar, heeft Meubelfabriek Farstrup de individueel aangepasbare Farstrup relaxfauteuil op de markt gebracht onder de naam Farstrup Comfort: De gezonde manier van zitten.

Deens design meubel frames

De frames van Scandinavische meubels zijn veelal gemaakt van hout; zoals eiken hout, teak hout, beuken hout en zijn voorzien zijn van diverse soorten bekleding (canvas of leder) met bij behorende kussens. De Goede Zit is sinds jaren een verkoper en vertegenwoordiger van een meubel fabriek in Denemarken die de meest exclusieve Deens Design houten fauteuils produceerd.

Bekijk via onze website de volledige Deens Design Meubels – Scandinavische Deense Houten Stoelen Collectie 2019

Deens design meubel outlet

De Goede zit heeft eveneens een Scandinavische Stoelen Winkel (meubel outlet) in Hillegom Zuid-Holland waar u een Farstrup Fauteuil op voorraad. U kunt bij ons terecht voor:

  • Scandinavische zitbank / loungebank
  • Deense stoel / loungestoel
  • Comfortabele Deense sofa’s
  • Deense houten staopstoel
  • Deense relax stoel voor senioren

De Goede Zit zorgt bezichting in onze design meubel outlet, of bij u thuis voor een tijdige aflevering.

Save

Save

Save

Save