Farstrup RelaxfauteuilFarstrup Relaxfauteuil

deens design Farstrup RelaxfauteuilEen Deens Design Farstrup Relaxfauteuil is een stoel voor ieder interieur die bekent zijn als tijdsloze klassiekers die sfeervol en ideaal geschikt zijn voor senioren.

Uw nieuwe Farstrup Relaxfauteuil wordt met zorg en Traditionele Vakmanschap speciaal voor u gemonteerd, gestoffeerd en op maat gemaakt.

Als Farstrup Dealer Nederland en verkoopadviseur van alle Farstrup fauteuil collecties zijn wij zeer bekend met alle mogelijkheden van deze stijlvolle oerdegelijke Farstrup stoelen.

deens design meubels farstrup denemarkenFarstrup Deens Design Relaxfauteuil

Farstrup Deens Design Relax-fauteuils worden gemaakt in Denemarken waar meubelfabriek Farstrup Møbler in 1910 is opgericht

Farstrup meubelfabriek komt voort uit het Funen dorp genaamd Farstrup en de daar gevestigde houtzagerij tradities. De filosofie van Farstrup is dat geen enkel mensen lichaam identiek is. Iedere Farstrup relaxfauteuil wordt dus specifiek op maat gemaakt.

De productie van Farstrup stoelen is in de afgelopen vijftien jaar enorm toegenomen. Meubelen fabriek Farstrup heeft haar aangepasbare Farstrup relaxfauteuil op de markt gebracht onder de naam Farstrup Comfort: De gezonde manier van zitten.

Farstrup Relaxfauteuil Houten Stoelen

De Farstrup Relaxfauteuil stoel frames zijn gemaakt van hout. U kunt kiezen uit diverse houtsoorten zoals

  • Eiken houten relax fauteuils
  • Teakhout relaxfauteuil
  • Beuken hout relex fauteuil
  • Licht Mahonie houten stoelen
  • Mahonie stoelen
  • Natuurlijk Berkhout fauteuils

Farstrup Relaxfauteuil Leer / Stof

Een Farstrup Relaxfauteuil wordt geleverd in diverse soorten bekleding, van katoen canvas of van leer), dit geldt eveneens voor de bijbehorende kussens.

De Goede Zit is sinds jaren een verkoper en vertegenwoordiger van een meubel fabriek in Denemarken die de meest exclusieve Deens Design houten fauteuils produceerd.

Bekijk via onze website de volledige Deens Design Meubels – Scandinavische Deense Houten Stoelen Collectie 2016

Farstrup Relaxfauteuil Meubel Outlet

Bezichting van een farstrup Relaxfauteuil is mogelijk in onze design meubel outlet, of bij u thuis tijdens een thuis demonstratie.

De Goede zit heeft eveneens een Scandinavische Stoelen Winkel (meubel outlet) in Hillegom Zuid-Holland waar u een Farstrup Fauteuil op voorraad.

 

Save

Save

Save